Hamburguesa de bacalao

Hamburguesa de bacalao

Hey everyone, it's Louise, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to make a special dish, Hamburguesa de bacalao. It is one of my favorites food recipes. This time, I will make it a bit unique. This will be really delicious.

Hamburguesa de bacalao is one of the most popular of current trending meals on earth. It's easy, it is quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions daily. They are nice and they look wonderful. Hamburguesa de bacalao is something that I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Hamburguesa de bacalao, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Hamburguesa de bacalao delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Hamburguesa de bacalao is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Hamburguesa de bacalao estimated approx 10 minutos.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Hamburguesa de bacalao using 8 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.

Un sabor delicado, muy suave y todo un manjar para los enamorados del bacalao como yo. Además bajas en calorías porque no llevan panes rallados ni grandes rebozados ni salsas cargadas de grasas. Nota: a veces las hago poniéndole también un poquito de cebolla picada y pochada previamente. Y a veces también sustituyo la sal por un par de anchoas muy bien picadas introducidas como un ingrediente más. También se pueden hacer con algún otro pescado como por ejemplo con lubina.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Hamburguesa de bacalao:

  1. 1 filete la cola de un bacalao grande fresco
  2. 1 lata aceitunas negras
  3. 1 lata pepinillos o alcaparras
  4. 1 huevo
  5. cantidad necesaria harina
  6. al gusto sal
  7. al gusto pimienta
  8. aceite de oliva virgen extra

Instructions to make to make Hamburguesa de bacalao

  1. Picamos muy finitas las aceitunas negras y los pepinillos y reservamos
  2. Cortamos a cuchillo el bacalao a trocitos de medio centímetro de lado. He usado un filete de la cola de un bacalao grande fresco. Salpimentamos, pero si el bacalao que se usa hubiera sido desalado o al punto de sal no habría que echarle más sal, solo un poco de pimienta negra recién molida.
  3. En un bol ponemos el bacalao cortado, las aceitunas negras y los pepinillos o las alcaparras todo picado y el huevo. Removemos para que se impregnen bien los ingredientes con el huevo. Una vez bien removido ponemos harina, de poco en poco para no pasarnos, NO nos puede quedar una masa compacta que parezca una empanada, la harina tiene que servir para que se puedan trabajar los demás ingredientes y así poder darle la forma de una hamburguesa.
  4. Pondremos tanta harina como creamos oportuno e iremos mezclando bien todos los productos. Debe quedar como en la foto.
  5. Una vez mezclado dejamos reposar un par de minutos y después dividimos la masa en las porciones que queramos. Con una cuchara cogemos una porción y hacemos una bola amasándola en las manos. La ponemos sobre un papel de hornear y la aplanamos dándole la forma de la hamburguesa. Y así con todas.
  6. El papel de horno lo cortamos en un trozo para cada pieza porque ahora nos vamos ayudar de él para poner la hamburguesa en la sartén que habremos calentado antes con un chorrito de aceite de oliva virgen. Hay que tener en cuenta que la masa es muy floja, lo justo para que permanezca unida, con lo que es necesario la ayuda del papel para que vaya a la sartén con su forma redondeada.
  7. Las freímos o asamos mejor dicho, porque no es necesario mucho aceite, por ambas caras y a comerlas o bien en pan de hamburguesa o directamente en el plato. Acompáñala con un poquito de mayonesa. Están exquisitas.

As your experience and also self-confidence grows, you will certainly discover that you have much more natural control over your diet regimen as well as adapt your diet regimen to your individual tastes in time. Whether you intend to offer a recipe that uses less or even more ingredients or is a bit basically spicy, you can make straightforward modifications to attain this goal. In other words, start making your recipes on time. As for standard cooking skills for newbies you don't need to learn them however just if you grasp some easy food preparation strategies.

This isn't a total guide to fast and also easy lunch recipes however its good food for thought. Ideally this will certainly get your imaginative juices moving so you can prepare tasty dishes for your family without doing way too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap it up for this exceptional food Easiest Way to Make Favorite Hamburguesa de bacalao. Thank you very much for reading. I'm sure you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Ensalada de espinaca y tomate seco

Zamburiñas a la plancha