Hummus de garbanzos

Hummus de garbanzos

Hello everybody, it is Louise, welcome to our recipe site. Today, we're going to make a distinctive dish, Hummus de garbanzos. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Hummus de garbanzos is one of the most favored of current trending meals in the world. It is simple, it is fast, it tastes yummy. It is appreciated by millions every day. They're nice and they look fantastic. Hummus de garbanzos is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Hummus de garbanzos, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Hummus de garbanzos delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Hummus de garbanzos is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Hummus de garbanzos estimated approx 15 minutos.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Hummus de garbanzos using 9 ingredients and 10 steps. Here is how you cook that.

Vídeoreceta aquí: https://youtu.be/vvbJYH--Bgo
El hummus es muy fácil de preparar pero aquí pongo la receta que siempre cocino y que encanta a todo al que lo prueba. La cantidad del comino es a gusto de cada uno, porque si te pasas puede saber demasiado a esta especia. Hay quienes no le ponen ajo, pero para mí es lo que le aporta la gracia. He puesto algunas sugerencias de decoración, pero puedes hacerlo como gustes.

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Ingredients and spices that need to be Take to make Hummus de garbanzos:

  1. 1 bote garbanzos cocidos
  2. 2 cucharadas pasta de sésamo
  3. 1 cucharadita sal
  4. Zumo de 1/2 limón
  5. 1 diente ajo
  6. Al gusto comino
  7. Al gusto pimentón dulce
  8. Chorrito aceite de oliva virgen
  9. 1/2 vaso agua

Instructions to make to make Hummus de garbanzos

  1. Escurrimos los garbanzos cocidos para quitarles el caldo con el que vienen en el tarro. Si queremos los lavamos bajo el grifo. Reservamos unos cuantos garbanzos sueltos si los queremos usar a modo de decoración, tal y como se ve en la foto de la receta.
  2. Pelamos el diente de ajo, lo partimos por la mitad y le quitamos el germen central para que no nos repita ni sepa muy fuerte el hummus.
  3. Exprimimos el medio limón y lo dejamos preparado sin semillas.
  4. Añadimos en un bol los garbanzos escurridos, la pasta de sésamo, los trozos de ajo, el zumo de limón, un chorrito del medio vaso de agua y comino al gusto, yo pongo como una cucharadita. Cogemos una batidora de mano y comenzamos a batir todo.
  5. Según veamos que se está quedando de textura, iremos añadiendo más agua, hasta que se nos quede a nuestro gusto, puede ser más ligero o más pastoso.
  6. Probaremos a ver si está bien de sal, y si lo ves conveniente pon una pizca más y vuelve a batir un poco más.
  7. Una vez mezclado todo y formada la pasta, servimos en un cuenco. Con una cuchara le daremos la forma que queramos. Dejamos enfriar en la nevera tapado con un papel film.
  8. Antes de servir lo podemos decorar poniéndole por encima un poco de pimentón dulce, los garbanzos enteros que habíamos reservado, un chorrito de aceite y un poco de perejil seco o fresco. Esto ya es a tu gusto.
  9. Puedes servirlo con unos picos de pan pero también para mojar con unos crudités de verduras, como pueden ser unos palitos de zanahoria o de apio.
  10. Sirve y disfruta!

As your experience and also self-confidence grows, you will find that you have a lot more all-natural control over your diet plan and adapt your diet regimen to your individual tastes in time. Whether you want to offer a recipe that makes use of fewer or even more active ingredients or is a little more or less spicy, you can make simple changes to accomplish this goal. To put it simply, begin making your recipes on schedule. When it comes to basic food preparation abilities for novices you do not require to learn them yet only if you grasp some basic cooking techniques.

This isn't a full guide to quick and also easy lunch recipes however its good something to chew on. With any luck this will get your creative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your family members without doing a lot of square meals on your trip.

So that is going to wrap this up for this special food Steps to Prepare Award-winning Hummus de garbanzos. Thank you very much for your time. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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