Crema de espinacas y cazuelas de mozzarella

Crema de espinacas y cazuelas de mozzarella

Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, we're going to make a special dish, Crema de espinacas y cazuelas de mozzarella. It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.

Crema de espinacas y cazuelas de mozzarella is one of the most popular of recent trending foods on earth. It is appreciated by millions daily. It is easy, it is fast, it tastes delicious. They're fine and they look fantastic. Crema de espinacas y cazuelas de mozzarella is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Crema de espinacas y cazuelas de mozzarella, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Crema de espinacas y cazuelas de mozzarella delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Crema de espinacas y cazuelas de mozzarella is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Crema de espinacas y cazuelas de mozzarella using 22 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.

Me encanta poner a trabajar la Thermomix con el Varoma y de la nada sacar una cena completa y exquisita.

En esta ocasión aproveché que iba a hacer una crema de espinacas para montar las cazuelas de mozzarella, que hacemos a menudo porque son fáciles y riquísimas.

Tuve que adaptar el tiempo de cocción, como explico en la receta.

Ingredients and spices that need to be Get to make Crema de espinacas y cazuelas de mozzarella:

  1. Crema de espinacas
  2. 1 diente ajo
  3. 100 g puerro (en rodajas)
  4. 100 g cebolla (en cuartos)
  5. 35 g aceite de oliva
  6. 400 g espinacas frescas (una bolsa)
  7. 2 patatas medianas
  8. 350 g agua
  9. 210 de leche evaporada
  10. 40 g queso parmesano rallado
  11. al gusto Hierbas aromáticas como tomillo, orégano, etc.,
  12. al gusto Pimienta molida y sal,
  13. Para servir: pipas saladas y peladas y sésamo tostado
  14. Cazuelas de mozzarella
  15. 1 bola mozzarella fresca
  16. 20 g aceite de oliva (y un poco más para la sartén)
  17. 50 g cebolla
  18. 50 g pimiento verde
  19. 1 rebanada pan de molde en dados de 1 cm
  20. 2 huevos a temperatura ambiente
  21. 2 pellizcos sal y de pimienta negra recién molida
  22. Elaboración 🍳

Instructions to make to make Crema de espinacas y cazuelas de mozzarella

  1. Preparamos las cazuelas: Ponemos la mozzarella y la troceamos 2 seg. / v 4. La repartimos en 2 cazuelas de cerámica individuales (de 12 cm. de diámetro aprox.) y reservamos.
  2. Sin lavar el vaso, ponemos el aceite, la cebolla y el pimiento y troceamos 4 seg. v 4. Con la espátula, bajamos los ingredientes hacia el fondo del vaso y sofreímos durante 6 min / Temperatura Varoma / giro a la izquierda / velocidad cuchara.
  3. Empezamos la crema: sofreímos el ajo, puerro y cebolla y aceite. Primero triturar 4 seg / v5. Bajar restos y sofreír 7 min / Temperatura Varoma / velocidad cuchara
  4. Mientras tanto, calentamos una sartén pequeña engrasada con aceite y doramos los dados de pan. Los añadimos a las cazuelas y repartimos el sofrito del vaso entre las 2 cazuelas, cascando 1 huevo en cada una y espolvoreamos con sal y pimienta. Colocamos las cazuelas en el recipiente varoma y tapamos, reservamos.
  5. Una vez sofritos puerro y cebolla para la crema, añadimos las espinacas y las patatas, el agua y salpimentamos.
  6. Ponemos el Varoma con las cazuelas encima y programamos 10 min
    / Temperatura Varoma / v1. Pasado el tiempo, retiramos el varoma y ponemos el cubilete, cocinando 7 minutos más, a Temperatura Varoma/ v1. De no hacer las cazuelas, la crema serían 17 minutos en total / Temperatura Varoma / v1 con cubilete.
  7. Una vez terminado el tiempo, añadimos la leche evaporada y el queso, y trituramos 20 seg./ v 7 a 10.

As your experience and also confidence expands, you will certainly find that you have a lot more natural control over your diet plan and adjust your diet to your individual preferences with time. Whether you intend to serve a dish that makes use of fewer or more ingredients or is a little bit essentially spicy, you can make basic adjustments to accomplish this objective. In other words, begin making your recipes on schedule. When it comes to fundamental food preparation skills for beginners you do not require to learn them however just if you grasp some basic cooking methods.

This isn't a full overview to fast as well as very easy lunch dishes yet its excellent food for thought. Ideally this will get your innovative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your family members without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that is going to wrap it up with this special food Steps to Prepare Ultimate Crema de espinacas y cazuelas de mozzarella. Thank you very much for reading. I am sure you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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